Slim Contractbeheer: BIQQL’s oplossing voor jullie administratie


Ken je dat gedoe met contracten? Ze zijn zoek wanneer je ze nodig hebt. Als je wilt opzeggen, ben je net te laat. Een factuur komt binnen, de collega die erover ging is vertrokken, en het contract is niet overgedragen. Klinkt bekend? En dan komt ook nog de accountant langs, vragend om een contractregister en informatie over kortlopende verplichtingen en contracteigenaren.

Online zijn er talloze apps om contracten te beheren, maar ze integreren in jullie bedrijfsproces, koppelen aan SharePoint, Outlook en Teams? Een uitdaging. Of je gebruikt een Excel sheet, wat wel helpt maar niet dé oplossing is.

Herkenbaar? BIQQL is hier om te helpen! Onze contractmanagement app integreren we naadloos in jullie proces: opslag in SharePoint, herinneringen, taken, en overzichten in Teams of Power BI. Boekhoud- en/of ERP-systemen worden gekoppeld, zodat gegevens slechts één keer ingevoerd hoeven te worden (en onderhouden).

En als kers op de taart: snel kunnen zoeken in jullie contracten met CoPilot Studio, de AI-software van Microsoft. Op één scherm de zoekresultaten, een preview van bijbehorende onderliggende stukken, aangevuld met een samenvatting van het contract, financiële informatie, of alle communicatie met klant of leverancier.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om de app verder te ontwikkelen. Denk aan een portal voor jullie klant of leverancier om specifieke informatie te ontsluiten. Of periodieke checks vanuit regelgeving of kwaliteitssystemen zoals KYC, leverancierschecks, en ESG-rapportages.

BIQQL ontwikkelt met het Microsoft Power Platform, Apps, RPA & AI, bouwblokken software waar we snel en veilig mee kunnen ontwikkelen. Maatwerkvoordelen zonder de kosten en complexiteit. Verbaasd over wat we voor een MKB(+) budget kunnen ontwikkelen? Nieuwsgierig? We helpen graag! 🚀

Foto; als dingen goed geregeld zijn, zoals contracten, geeft je plezier en tijd voor een goed gesprek, met dank aan Rachelle voor de foto.

Voorvertoning van afbeelding