Industrie en logistiek

Binnen de industrie en logistiek dragen besparingen van tijd of moeite direct bij aan het resultaat. Zie hieronder een paar voorbeelden van mogelijke besparingen.

Construction management App

Grote projecten zijn complex en vereisen een hoge mate van inzicht, niet alleen op managementniveau maar ook op de werkvloer.

Apps maken het makkelijk om inzicht te geven in budget en de voortgang van een project, zodat interne aanvragen geïnformeerd gemaakt worden.

Logistiek management systeem

Een op maat gemaakte hub voor alle logistieke processen die voor jou belangrijk zijn.

Verwerk orders, transportdata, administratie, contact met klanten, meldt incidenten in het veld en meer.

Ingebouwde analytics maken het makkelijk om gelijk inzicht te krijgen in al je processen.

Incident Management App

Een Incident Management App is de oplossing om inzicht te krijgen in verstoringen en trends van machineparken, vervoersmiddelen of infrastructuur. 

Op verschillende manieren kunnen storingen geregistreerd worden; zoals bijvoorbeeld door QR codes te scannen of met integratie van het monitoringssysteem. 

Afhankelijk van de aard van de storing wordt een geautomatiseerd proces gestart. 

 In combinatie met automatische BI rapportages, plattegronden met overzicht waar storingen plaatvinden heb je een krachtige tool om storingen te verhelpen èn te voorkomen. 

Business intelligence voor de transportwereld

Binnen de transportsector staan de prijzen sterk onder druk. Voor transportbedrijven is het daarom van levensbelang om zo efficiënt mogelijk te werken.

Door Microsoft Power BI te koppelen aan het transportmanagementsysteem (TMS) worden nieuwe inzichten gecreëerd die helpen kosten te besparen en opbrengsten te maximaliseren.