Handel en zakelijke dienstverlening

Procesmatig werken in de organisatie wordt makkelijk gemaakt en kan verregaand geautomatiseerd worden met Power Platform.

Automatiseren inkoopproces

Door het inkoopproces te automatiseren versnelt een handelsorganisatie het inkoopproces, verbetert de communicatie  en verminderen menselijke fouten.

Dit zal leiden tot een efficiëntere en effectievere inkoopafdeling.

Sales tracking

Bijhouden van verkoopactiviteiten, zoals het volgen van offertes, deals en het beheren van klantgegevens in een responsive web applicatie.

Automatisch meldingen regenereren wanneer deals een bepaalde drempelwaarde bereiken of taken toewijzen aan het juiste teamlid.

Administratie van uren, verlof en kosten

Eenvoudig invoeren van gewerkte uren, verlof en kosten door medewerkers binnen een projectorganisatie. 

Geeft een versneld en geborgd proces voor goedkeuring en facturatie. Alle informatie is beschikbaar in één app.

Human resources

Beheren van sollicitaties en vacatures, inclusief het screenen van cv’s en het plannen van sollicitatiegesprekken in een eenvoudige web applicatie.

Automatiseren van het proces van onboarding van nieuwe werknemers, zoals het genereren van arbeidsovereenkomsten en het aanmaken van accounts in bedrijfssystemen.

Klantenservice

Via een chatbot veelvoorkomende vragen beantwoorden en klanten doorverwijzen naar de juiste afdeling of medewerker.

Klanten kunnen support tickets indienen en volgen middels een eenvoudige web applicatie. Tickets kunnen automatisch worden toegewezen en opvolging wordt gemonitord.

Dossiervorming

Door het proces van dossiervorming binnen een accountancy kantoor te automatiseren met Power Apps en Power Automate, kan men efficiënter werken en tijd besparen bij het aanmaken en verwerken van dossiers.

Dit zal ook de kwaliteit van het werk verbeteren en de klanttevredenheid verhogen.

Verkooporderbeheer

Verbeter en versnel het verkoop proces door bijvoorbeeld het automatisch verzenden van orderbevestigingen en facturen naar klanten, het genereren van inkooporders en het bijhouden van voorraadniveaus.

Gebruik Power BI om belangrijke statistieken te analyseren, zoals bestellingen per klant, omzet per productcategorie en het aantal retouren.