Team

BIQQL is opgericht door Daan Leenders en Ernst Merks. Twee ondernemers met een frisse blik op de toekomst en samen toch meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van IT.

Neem een kijkje achter de schermen

Wie is BIQQL

‘Bij een start-up werken is vaak heel anders dan bij een traditioneel bedrijf’, is een bekende uitspraak. Waarom het dan anders is? Omdat je inbreng en toegevoegde waarde enorm zijn. In een klein team ken je je collega’s goed, heb je echte verbintenis en zie je direct resultaat van je werk. En ja, het is niet altijd even strak geregeld. Soms is het niet makkelijk en wordt er behoorlijk wat van je creativiteit en je gezonde verstand gevraagd. Het moet bij je passen.

BIQQL (spreek uit als ‘bikkel’) is een echte start-up, maar toch ook weer niet helemaal. Daan & Ernst, de twee founding partners bij BIQQL hebben beiden ruim 20 jaar ervaring met ondernemen in de ICT-branche. We zoeken dan ook jonge, dynamische en eigenwijze mensen om ons te behoeden voor het Cruijff Syndroom.

Dus ben jij eigenwijs, werk je graag in een team en heb je kennis van het Microsoft Power Platform Automate & Apps? Of heb je een bedrijfskundige of ICT-achtergrond en wil je het leren? Kom dan bij ons werken.

Over vijf jaar willen we dat BIQQL dé specialist is op het gebied van Microsoft Automate & Apps. En dat jij dan niet meer onze werknemer bent ,maar onze partner. Hoe dan? Door gezamenlijk dagelijks ons beste beentje voor te zetten. Klant blij, jij blij, wij blij, BIQQL succesvol.

Waar klanten blij van worden? Als wij diensten leveren met medewerkers die verstand van zaken hebben, goed luisteren en ook onderbouwd ‘nee’ durven zeggen (daar moet je overigens stevig voor in je schoenen staan, maar wij staan altijd achter je). We zoeken bovenal iemand die aardig is en met plezier zijn of haar werk doet. 

Wie precies zoeken wij?

Expertises

Ontwikkeling

BIQQL heeft ervaren ontwikkelaars in huis met ervaring in low code platforms en software in de bredere zin.

Business Intelligence

Van een business case naar een werkbare digitale oplossing, daar ligt onze expertise en kracht.

Consultancy

Begeleiding bij ontwikkeltrajecten.

Wie zoeken wij

Consultants V/M

  • Kennis van Microsoft Power Platform (Automate & Apps) of vergelijkbare oplossingen;
  • Proactieve, oplossingsgerichte en praktische instelling;
  • Je vindt het leuk om met klanten samen tot een resultaat te komen;
  • Je bent de schakel tussen business en ICT of wilt dit graag leren;
  • Idealiter woon je op redelijke reisafstand van Nijmegen.

Wat bieden wij

  • Veel plezier, vrijheid, vermaak en gezelligheid (we kunnen moeilijk verbieden waar we zelf van houden);
  • De energie en vibe van een start-up, met toekomstgarantie van twee ervaren ICT ondernemers;
  • Jij krijgt een hoofdrol in het bedrijf;
  • Leuk werk met onbegrensde kansen om jezelf te ontwikkelen, met bijbehorende loopbaanbegeleiding;
  • Een arbeidspakket naar keuze waar jij gelukkig van wordt (vrije tijd, reisbudget met SpeedPedelec, of ga jij voor een pensioenvoorziening en lease-auto?).

Past bovenstaande bij jou en ben je toe aan ander werk? Bel of mail Ernst: 06 – 51 07 30 94 / ernst@biqql.com