‘Kom naar binnen dan kan je lekker naar buiten kijken’; op bezoek bij BIQQL

‘Wat een fantastische locatie’. Bij binnenkomst in ons kantoor worden onze gasten direct betoverd door het spectaculaire uitzicht op de Oranjesingel en het Keizer Karelplein. Het is haast onmogelijk om niet even stil te staan en te genieten van het panorama.

Dan komen de verhalen vanzelf; de 4daagse, een indrukkende voorstelling bij onze overburen (Concertgebouw de Vereeniging) of de schijnbare verkeerschaos op de rotonde.

Ons kantoor bevindt zich in een prachtig historisch pand, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw als praktijkwoning. Het heeft een rijke geschiedenis, het bleef gespaard tijdens het bombardement in de Tweede Wereldoorlog en diende als locatie waar de jezuïeten in de jaren ’60 de nieuwe catechismus schreven.

Het interieur van ons kantoor is even indrukwekkend als het exterieur. De originele mozaïekvloer, het imposante trappenhuis en de lambriseringen ademen karakter. Eigenlijk horen hier grote eikenhouten bureaus bij met chesterfield stoelen op hoogpolig tapijt. Helaas. Onze inrichting is modern & functioneel.

Voor wie Nijmegen niet kent; wij zitten midden in de stad. Met de winkelstraten, de kroegen, het Kronenburgerpark (bezongen door Frank Boeijen) en de Waal op loopafstand.

Dagelijks maken we een rondje door de stad, het park of langs de Waal. Om een boodschap te doen, een terrasje te pakken of gewoon lekker wandelen. Het kantoorleven is prima hier!

‘Kom naar binnen dan kan je lekker naar buiten kijken’, de titel van deze blog, een uitnodiging aan ieder om BIQQL te bezoeken om van het uitzicht te genietenen een rondje te lopen.

Een mooie ambiance om samen te verkennen wat we kunnen bereiken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Voor degene die zich alvast wil verdiepen in ons uitzicht en ons pand:

𝘖𝘳𝘢𝘯𝘫𝘦𝘴𝘪𝘯𝘨𝘦𝘭 2𝘢 𝘕𝘪𝘫𝘮𝘦𝘨𝘦𝘯:
https://www.monumenten.nl/monument/523009

𝘒𝘳𝘰𝘯𝘦𝘯𝘣𝘶𝘳𝘨𝘦𝘳𝘱𝘢𝘳𝘬 (𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘉𝘐𝘘𝘘𝘓’𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘰𝘳𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯):
https://nl.wikipedia.org/wiki/Kronenburgerpark

𝘒𝘒:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Keizer_Karelplein_(Nijmegen)

𝘊𝘰𝘯𝘤𝘦𝘳𝘵𝘨𝘦𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘥𝘦 𝘝𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Concertgebouw_De_Vereeniging

Voorvertoning van afbeelding

Activeer om grotere afbeelding te bekijken,

Voorvertoning van afbeelding

Activeer om grotere afbeelding te bekijken,

Voorvertoning van afbeelding

Activeer om grotere afbeelding te bekijken,

Voorvertoning van afbeelding

Activeer om grotere afbeelding te bekijken,

Voorvertoning van afbeelding