‘Bij BIQQL zijn ze handig met processen en automatisering’

Mooi zo’n samenvatting van Shahrooz over wat we doen en waar we goed in zijn. Niets details, hoofdlijnen.

Wat het oplevert? Shahrooz; ‘Quick wins’. Hoe? ‘ze automatiseren processen heel snel en goedkoop’.

Die laatste zin daar kan je over discussiëren. Wat is snel en wat is goedkoop?

Snel? Een mevrouw van 70+ loopt de Stevenloop in 1 uur 37. Daar heb ik 1 uur 46 over gedaan. Ik was trots op mijn tijd tot ik de volgende dag dat bericht van die snelle oma in de krant las.

Goedkoop? Ja, zeker als je met SAP, AFAS, Exact etc. vergelijkt. Dure licenties en nog duurder maatwerk. Dan zijn wij zeker goedkoop. Dat zeggen de guru’s ook; waarom maatwerk in dure pakketten bouwen? Doe het in onafhankelijke low-code oplossingen.

Open deur; Je geld goed besteden is belangrijker dan goedkoop. De eerste stappen in ons proces zijn de noodzaak en toepasbaar te toetsen. Naast het ‘Wat’ en ‘Waarom’. Zonder juiste uitgangspunten beginnen we er niet aan. Daar hebben Daan en ik inmiddels iets te weinig haar voor om nog in deze valkuil te trappen.

Quick wins bereiken doen we graag met onze klanten, om daarna door te pakken naar de grotere projecten met duurzame winsten.

De quotes van Shahrooz waar ik deze blog mee begon heeft hij gebruikt om ons bij relaties van hem te introduceren. @Shahrooz dankbaar dat je onze ambassadeur bent. De eerste introductie is een feit.

Word jij ook onze ambassadeur met alle egards die daarbij horen?

Welkom & dank!

Met dank aan onze ambassadeur Shahrooz Safarghandi van QRC.

Voorvertoning van afbeelding